Hellraiser

Hellraiser is echt zo’n fruitautomaat die je eens moet hebben gespeeld. Deze fruitautomaat kent namelijk 4 rollen en heeft in totaal 10 winlijnen. Als je minimaal 10 per ronde inzet dan kun je alle 10 winlijnen spelen. Ook is het mogelijk om maar liefst 20 per beurt in te zetten. Hiermee gaan de te winnen prijzen omhoog en kun je ook nog eens optimaal profiteren als je de speciale hellraiser-feature weet te bereiken.

De meest opvallende feature aan deze fruitkast is de hellraiser-feature. Als jij minimaal 3 vleermuizen op een winlijn weet te draaien dan start deze feature. Tijdens deze speciale rondes schieten de prijzen omhoog die je kunt winnen. Hoe meer je inzet was in de ronde voor de hellraiser-feature, hoe meer punten je kunt winnen. En als je 20 als inzet had dan duurt deze speciale bonusronde 2 keer zo lang als anders.

Om te beginnen moet je eerst op de knop ‘Choose bet’ klikken. Hiermee bepaal je jouw inzet. Als je dat hebt gedaan kun je overgaan tot het klikken op de knop met de tekst ‘Spin to clubmeter’. De vier rollen beginnen te draaien en de lol kan beginnen. Hellraiser is absoluut een aanrader voor iedereen die van actie houdt.

Wat vind jij van deze gokkast:

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

[trackable_share]Hellraiser, 9.0 out of 10 based on 1 rating