Disco Spins

Opnieuw voegen we een nieuwe online gokkast toe aan ons spel aanbod. Vanaf vandaag kun jij gaan disco dansen met de gokkast ‘Disco Spins’. Bij het zien van de gokkast is het thema al duidelijk. En de naam zal het onderwerp waarschijnlijk ook al verklappen. Disco Spins is een gokkast met 20 winlijnen en kent enkele opvallende features waarover hieronder meer.

De gokkast Disco Spins spelen

Uiteraard heb je hieronder de mogelijkheid om meteen te gaan spelen, maar je kunt ook eerst wat meer over deze gokkast lezen. De keus is aan jou…
Oke, leuk, je wilt eerst nog wat lezen. Nou goede keus want dan kun je meteen ontdekken hoe sommige features op deze gokkast werken. Ze zijn namelijk niet altijd even simpel. Neem bijvoorbeeld de Wild symbolen. Normaal gesproken is dit heel duidelijk en is er gewoon een symbool het Wild symbool. Op deze gokkast is dat echter niet zo. Zoals je al snel zult zien zijn er wat gekleurde vakjes op de verschillende rollen. Ook heb je als symbolen disco dansers. In totaal 5. Iedere disco danser heeft zijn eigen kleur. Bijvoorbeeld rood, geel, groen, etc. Als de disco danser precies op zijn eigen kleur vakje stopt dan doet hij/zij een disco move en verandert vervolgens in een Wild symbool. Als Wild symbool kan hij/zij dan alle overige symbolen, m.u.v. Scatter, vervangen. Aangezien er meerdere gekleurde vakjes zijn kun je indenken dat het dus mogelijk is om meerdere Wild symbolen op een rij te krijgen. Ideaal als je gek bent op veel punten.

Een tweede leuke feature van Disco Spins is de bonusronde. Hier kom je er ook meteen achter waarom de gokkast zo heet. Als je 3 of meer Scatter symbolen draait dan kom je in de bonusronde terecht. Hier kun je kiezen uit twee verschillende opties:

  • 15 gratis spins met 3x multiplier
  • 10 gratis Disco Spins – Disco spins zijn spins waarbij er alleen disco-danser-symbolen op de rollen te zien zijn en scatter symbolen.
Waar jij voor kiest moet je uiteraard zelf weten. Disco spins geven meer kans op grotere prijzen, maar je krijgt dus wel minder spins en je krijgt tevens geen multiplier. Probeer het hieronder maar eens uit. Misschien heb je geluk en kom je heel snel in de bonusronde terecht.

Wat vind jij van deze gokkast:

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)

[trackable_share]Disco Spins, 6.0 out of 10 based on 2 ratings