Jack Hammer

Gokkast: Jack Hammer

De gokkast Jack Hammer vs Evil Dr. Wüten is eind 2011 uitgekomen. Net als veel andere gokkasten is Jack Hammer gebaseerd op een stripverhaal. De gokkast heeft enkele opvallende features en is absoluut een aanrader om eens te spelen. Hoewel de gokkast in eerste instantie wat druk overkomt begin je na een aantal spins al een duidelijk beeld te krijgen welke symbolen je moet draaien voor een grote winst. Ook de speciale symbolen zoals de Wild-symbolen en Free-Spin-symbolen zijn duidelijk herkenbaar,

De meest opvallende feature van de Jack Hammer gokkast is de “Sticky Win”. Een winnende lijn of 3-of-meer Free Spins symbolen starten Sticky Wins. De rollen met winnende symbolen worden vastgehouden en de rest wordt opnieuw gedraaid voor kans op extra winst. De rollen blijven opnieuw draaien zolang er nieuwe winsten ontstaan. Wanneer er na een spin géén nieuwe winst ontstaat is de Sticky Win ten einde en wordt alle winst uitgekeerd.

Andere opvallende features zijn de Free-Spin-symbolen (waarbij je tot maar liefst 30 Free Spins kunt winnen door 5 of meer van dit soort symbolen te draaien) en de Wild symbolen (deze symbolen kunnen alle andere symbolen vervangen, behalve Free Spins symbolen).

Wat vind jij van deze gokkast:

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)

[trackable_share]Jack Hammer, 8.0 out of 10 based on 1 rating