Mega Fortune

Gokkast: Mega Fortune

Uiteraard mag de gokkast “Mega Fortune” niet ontbreken op gratisgokkastenspelen.eu. Dit is namelijk wereldwijd misschien wel de bekendste gokkast op het internet. De voornaamste reden hiervoor zijn de gigantische jackpots die regelmatig op deze gokkast zijn gewonnen. We hebben het hier dan over prijzen van meer dan een miljoen. Eind 2011 wist een Noorste student zelfs een prijs van meer dan 10 miljoen euro te winnen in het bonus spel van de Mega Fortune gokkast. Om precies te zijn €11,7 miljoen. Hiermee is de Mega Fortune gokkast de recordhouder qua hoogste jackpot ooit.

De Mega Fortune gokkast kent 25 winlijnen en een paar speciale features. Hierbij valt te denken aan de Scatter symbolen en de Wild symbolen. Als je echter voor de echt grote klapper wilt gaan dan is het belangrijk om de bonusronde te halen. Dit doe je door 3 of meer bonussymbolen op een winlijn te draaien. Als dit lukt verschijnt de bonusronde. De bonusronde bestaat uit een ‘wheel of fortune’ met allemaal bedragen en pijlen. Het doel van de bonusronde is om het hart van het rad te halen. Dit doe je door te draaien en op een pijl uit te komen. Als je op een bedrag uit komt, dan win je dat bedrag. Hoe dichter je bij het middelpunt van het rad komt, hoe hoger de prijzen.

Tijdens het spelen kun je aan de bovenkant van de gokkast zien op hoeveel de jackpot momenteel staat. Uiteraard is dit een beetje flauw, want met gratis spelen kun je uiteraard niets winnen.

Wat vind jij van deze gokkast:

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)

[trackable_share]Mega Fortune, 8.0 out of 10 based on 2 ratings