Starburst

Gokkast: Starburst

Starburst is een gokkast waar al heel lang naar werd uitgekeken door veel spelers wereldwijd. En als de verwachting hoog gespannen zijn, dan valt iets vaak tegen. Starburst voldoet echter volledig aan de verwachtingen. Hoewel de gokkast slechts 10 winlijnen heeft is het spelen ervan net een achtbaan. Je punten vliegen omlaag en omhoog en de combinaties zijn van links naar rechts en rechts naar links. Starburst is absoluut een gokkast voor spelers die van veel actie houden.

De meest unieke feature van Starburst is het feit dat winnende combinaties niet alleen van links naar rechts kunnen worden gemaakt, maar ook van rechts naar links. Dit voegt een hele nieuwe dimensie toe. Normaal ben je gewend om op de eerste rijen te letten en als daar geen combinatie wordt gemaakt dan is de ronde al voorbij. Bij Starburst is dat dus niet het geval. Dan kun je ook vanaf de rechterkant punten binnen halen. Uniek en erg leuk.

Een andere leuke feature van de gokkast Starburst is de “Starburst Wild. Deze kan verschijnen op rol 2, 3 en/of 4 en klapt vervolgens uit om de hele rol te beslaan. Daarnaast krijg je bij een ‘Starburst Wild’ gratis spins om snel veel punten te winnen.

Wat vind jij van deze gokkast:

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 6.1/10 (8 votes cast)

[trackable_share]Starburst, 6.1 out of 10 based on 8 ratings