Super Nudge 6000

Gokkast: Super Nudge 6000

Gokkasten hebben zich de laatste jaren online ontzettend snel ontwikkeld. Spelers zijn namelijk over het algemeen op zoek naar gokkasten met veel actie. Dus veel winlijnen, speciale features, uitklappende wild-symbolen, spannende bonus spellen, etc. Vroeger had je dit echter allemaal niet. Gokkasten bestonden traditioneel uit 3 rollen en wat fruit symbolen. Ook wel ‘fruitautomaten’ genoemd. Voor de mensen die terug verlangen naar dit soort gokkasten is ‘Super Nudge 6000’ een absolute aanrader. Het is een snelle gokkast die jou terug neemt naar het verleden.

Super Nudge 6000 is een makkelijk te begrijpen gokkast. Onder heb je 3 rollen met ieder 3 symbolen. Doordat er maar 5 winlijnen zijn is het een heel overzichtelijke gokkast. Als jij 3 dezelfde symbolen op een rij maakt dan win je. Ook kun je op de gokkast zelf meteen zien wat de uitbetaling voor een bepaalde combinatie is. Alleen bij de Jokers is het even afwachten, want dit kan nogal verschillen.

Als je onder punten hebt gewonnen kun je beslissen om voor aanzienlijk meer punten het bovenspel te gaan spelen. Hierbij komen dan ook de ‘Nudges’ in het spel. Als je bijvoorbeeld 20 punten boven speelt dan krijg je 1 Nudge. DIt houdt in dat de rollen (automatisch) 1 plekje kunnen opschuiven om een winnende combinatie te maken. Als je boven 60 punten per spin speelt dan heb je maar liefst 3 ‘Nudges’. Zo groeit jouw kans op een winnende combinatie aanzienlijk.

Wat vind jij van deze gokkast:

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 9.4/10 (5 votes cast)

[trackable_share]Super Nudge 6000, 9.4 out of 10 based on 5 ratings