Zombies

Gokkast: Zombies

Van deze gokkast gaan de haren in jouw nek omhoog staan. Ga op jacht naar de levende doden en win veel punten. Met lugubere beelden, een spannend bonus spel en enge geluiden wordt je in de gokkast Zombies meegesleept in een spannend avontuur. De gokkast Zombies heeft wereldwijd zeer positieve recensies ontvangen. De gokkast kent enkele leuke features en je kunt er grote prijzen op winnen. Wees niet bang en speel de gokkast hieronder.

De gokkast Zombies heeft 20 winlijnen. Daarnaast heeft het twee opvallende features. Eén daarvan is de Wild-feature. Dit is een zeer bekende feature op gokkasten. Hierbij kan het Wild-symbool alle andere symbolen (op Scatter na) vervangen. Meerdere Wild-symbolen kunnen dus voor aanzienlijke winsten zorgen. Naast de gewone Wild-symbolen kent de Zombies gokkast ook een willekeurige Wild-feature. Dit houdt in dat er plotseling na een spin 2 zombies tevoorschijn kunnen komen. Deze zombies zorgen er vervolgens voor dat sommige symbolen alsnog in Wild-symbolen veranderen.
Een tweede leuke feature zijn de Scatter symbolen. Hiermee kun je gratis spins ontvangen (met multiplier) en tevens toegang krijgen tot een bonus spel. Door 3 Scatter symbolen te draaien op rol 2, 3 en 4 wordt deze speciale feature gestart.

Wat vind jij van deze gokkast:

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 8.0/10 (4 votes cast)

[trackable_share]Zombies, 8.0 out of 10 based on 4 ratings